Veranda of Terrasoverkapping

 

 

Een Veranda of Terrasoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En door onze aantrekkelijke prijzen binnen ieders bereik!

Dit zijn uw voordelen:

  • Lekker lang s’avonds buiten zitten
  • Waardeverhogend voor uw woning
  • Een fraaie en natuurlijke overgang van living naar tuin of dakterras
  • Zeer scherpe prijzen!

Ook is uw terrasoverkapping  eenvoudig uit te breiden met zij- en voorwanden tot tuinkamer.Wij leveren mooie en weerbestendige overkappingen. Fraai afgeronde aluminiumprofielen geven uw overkapping een bijzondere softline look. Die is moeiteloos te combineren met zowel traditionele als moderne bouwstijlen. op het dak glas of polycarbonaat platen. Wij hebben ook doe-het-zelf pakketten nu in de actie.

   Breedte    Diepte tot binnenzijde goot  aantal palen   prijs inclusief btw
     5060 mm      2800 mm          3    € 1.728,24
     5060 mm      3300 mm          3    € 1.852,39
     6060 mm      2800 mm          3    € 1.986,17
     6060 mm      3300 mm          3    € 2.131,72

(Standaard kleur : Wit – Crème – Volcan.) Overkappingen worden geleverd op de bovenstaande maten met een standaard plaatbreedte van 980 mm. Berekend afschot is 7 graden. Prijzen zijn inclusief btw. Aluminium afdeklijsten. HWA afvoer + wartel. Polycarbonaat platen, worden voorzien van tape en aluminium condensprofiel. Onderdelen en rubbers worden los meegeleverd. Aanpassingen in maatvoeringen, vakverdeling en/of kleur zijn niet mogelijk. Paallengte is standaard 2450 mm.

 

325TERRADO Van STOBAG met het glazen daksysteem Terrado bent u in alle weersomstandigheden goed uitgerust. De robuuste aluminiumconstructie met poeder-coating van de terrado en met veiligheidsglas (VSG), het hele jaar bescherming tegen regen of sneeuw, kan uit drie varianten een keuze worden gemaakt. Bij het model.

 

Schuifdak_002VITELLO-FLEX Maak u meer gebruik van uw buitenruimte, Met deze schuifbare terrasoverkapping van gepatenteerd veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen. De schuifdak is vrijwel overal toepasbaar kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bouw en de omliggende ruimte. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer van te genieten. Klik hier voor meer informatie!

IMG_3485PALLAZZO TYPE 4 Deze veranda heeft twee sierlijsten. Der een met een Victoriaanse uitstraling, passend bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past meer bij een traditionele bouwstijl, in de staander wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staander is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. Voor een grote overspanning is een mogelijkheid tot versterking in de goot opgenomen. Met dezelfde goot kunt u grotere overspanning creëren.

DSC04597PALLAZZO TYPE 3 Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak  type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma. De bedrading hierdoor is weggewerkt in de constructie en zonder aanpassingen kunnen spots worden gemonteerd in de types 2 3 en 4 van Pallazzo.

297PALLAZZO TYPE 4 XXL Deze veranda is de oplossing voor  elke situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u toto 6 meter vrij overspanning, bij een diepte van 3,5 meter met glas. Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma.

288Deze veranda heeft twee sierlijsten. Der een met een Victoriaanse uitstraling, passend bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past meer bij een traditionele bouwstijl, in de staander wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staander is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. mooie design terrasoverkapping voor het creëren van een stijlvol terras in uw tuin. De V91 biedt u de mogelijkheid te kiezen tussen glas en polycarbonaat. De terrasoverkapping: eenvoudig doeltreffend en zeer prijs gunstig.

IMG_5908DOE-HET-ZELF Deze overkapping is leverbaar in de Kleuren: Wit – Crème – Volcan Sierlijst goot: Rond. Dakbedekking polycarbonaat Opaal, Helder. Deze overkapping wordt geleverd met bevestigingsmaterialen incl. handleiding

 

 

 

garantie