Veranda of Terrasoverkapping

 Een Veranda of Terrasoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En door onze aantrekkelijke prijzen binnen ieders bereik!

TERRADO Van STOBAG met het glazen daksysteem Terrado bent u in alle weersomstandigheden goed uitgerust. De robuuste aluminiumconstructie met poeder-coating van de terrado en met veiligheidsglas (VSG), het hele jaar bescherming tegen regen of sneeuw, kan uit drie varianten een keuze worden gemaakt.

STOBAG BAVONA is een Fraai vormgegeven terraspaviljoens met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort. De Outdoor Living paviljoens bieden u van lente tot herfst woonruimte dicht bij de natuur op het terras of in de tuin.
Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. Het design van de vrijstaande paviljoens maakt indruk door zijn kubusvorm.

paviljoen

Paviljoens zijn zowel verkrijgbaar met draaibare aluminium lamellen (hardtop) als met een robuuste vouwzonwering (soft top). Elk STOBAG paviljoen wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties.
Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als LED-verlichting, schuifbeglazing, zijdelingse zonweringen of een aluminium systeemvloer zijn de toepassingen van de paviljoens vrijwel onbeperkt.

De Pallazzo XL AVENTA brengt nationaal en internationaal verwondering teweeg. De terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand is een exclusief en uitzonderlijk design dat door Pallazzo op de markt wordt gebracht. Deze innovatieve ontwikkeling past niet alleen bij moderne architectuur maar sluit ook perfect aan bij traditionele ontwerpstijlen.
Pallazzo XL AVENTA is beschikbaar in twee designs.Een afgeronde of een rechte goot zorgen voor een strakke en hedendaagse uitstraling. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, deze designs spelen perfect in op de diverse ontwerpstijlen.  De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om grote vrijdragende overspanningen te maken.Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVENTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen

VITELLO-FLEX Maak u meer gebruik van uw buitenruimte, Met deze schuifbare terrasoverkapping van gepatenteerd veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen. De schuifdak is vrijwel overal toepasbaar kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bouw en de omliggende ruimte. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer van te genieten.

terrasoverkapping

RIVERA P5000 creëert u op elk terras een royale bewegingsruimte met een elegante vormgeving. De vouwzonwering zorgt voor schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt en beschermt tegen schadelijke UV straling. Als het regent, leidt het strak gespannen RESISTANT-doek het water gecontroleerd naar het afvoersysteem aan de voorzij de. Breid de heerlijke buitenlucht-ervaring uit met comfortabele opties. De energiebesparende led-verlichting zorgt ’s nachts voor een gemoedelijke sfeer op uw terras.

veranda

PALLAZZO TYPE 4 Deze veranda heeft twee sierlijsten. Der een met een Victoriaanse uitstraling, passend bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past meer bij een traditionele bouwstijl, in de staander wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staander is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. Voor een grote overspanning is een mogelijkheid tot versterking in de goot opgenomen. Met dezelfde goot kunt u grotere overspanning creëren.

veranda's

PALLAZZO TYPE 3 Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak  type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma. De bedrading hierdoor is weggewerkt in de constructie en zonder aanpassingen kunnen spots worden gemonteerd.

overkappingen

PALLAZZO TYPE 4 XXL Deze veranda is de oplossing voor  elke situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u toto 6 meter vrij overspanning, bij een diepte van 3,5 meter met glas. Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma.

Deze veranda heeft twee sierlijsten. De een met een Victoriaanse uitstraling, passend bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past meer bij een traditionele bouwstijl, in de staander wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staander is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. mooie design.

MELANO TP7100 Het vouwzonweringssysteem met zijn kubische vorm en de vloeiende overgangen overtuigt niet alleen functioneel, maar ook optisch, zowel in open als gesloten toestand. Een groot aantal opties zoals screens, volglazen schuifwanden of dimbare LED verlichting, alsmede ontelbare mogelijkheden van doek- en kleurencombinaties maken van de MELANO vouwzonwering een individueel ontspanningseiland met een uniek karakter. De MELANO vouwzonwering beschikt over veelzijdige, slim geïntegreerde comfortopties.

schuifwanden

Ultraline veranda, is een uniek model, waarvan u zeker weet dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Ultraline voldoet aan de hoogste kwaliteit waardoor u 10 jaar garantie krijgt op de lak en aluminiumconstructie.

DOE-HET-ZELF Deze overkapping is leverbaar in de Kleuren: Wit – Crème – Volcan Sierlijst goot: Rond. Dakbedekking polycarbonaat Opaal, Helder. Deze overkapping wordt geleverd met bevestigingsmaterialen incl. handleiding