horeca zonwering

Speciaal voor de horeca kunnen wij zonwering of een overkapping op maat maken.
Aangezien het product bestemd voor de horeca veelvuldiger gebruikt word moet het ook aan bepaalde normen voldoen. Wij hebben hier ruime ervaring mee en adviseren u graag.

horeca parasol

U houdt van strakke structuren en een eenvoudig design? Dan zult u enthousiast zijn over de SELECT-STOBOSCOPE. Door de speciale look van de rechtlijnige telescooparmen en de – door de gasdrukcilinder gerealiseerde – maximale doekspanning, is dit zonnescherm een optimaal vormgevend element. Door op de triangulaire steunbuistechniek kan de SELECT-STOBOSCOPE probleemloos aan de muur, het plafond of aan daksparren gemonteerd worden en beschikt het over alle positieve eigenschappen van de SELECT-modellen. Aanvullende opties, zoals een volant of beschermkap staan eveneens ter beschikking. De sterke en standaard ingebouwde elektrische aandrijving zorgt voor veel comfort en kan ook uitgerust worden met besturingseenheden en weersensoren.

overkapping

Zet nieuwe maatstaven met het JUMBO zonnescherm voor grote oppervlakken. Het werd ontworpen voor een maximale overdekking van 5 meter en het biedt schaduw voor maximaal 90 m2– perfect voor het eigen grote terras of voor grote terrassen in de gastronomische sector. Zes speciaal ontwikkelde telescooparmen garanderen in elke positie, een permanent hoge doekspanning.

Daardoor bereikt de aluminiumconstructie, ook bij een maximale breedte van 18 meter, een extreem hoge stabiliteit. Het rechtlijnige verloop van de telescooparmen verleent het JUMBO zonnescherm een tijdloos elegante look.

De standaard ingebouwde, sterke elektrische aandrijving met einduitschakeling zorgt voor een comfortabele werking van het JUMBO zonnescherm. Ook hier staan uiteraard heel wat opmerkelijke comfortopties ter beschikking.

De nieuwe en elegante BOXMOBIL OS7000 brengt heel wat schaduw met zich mee – meer dan 45 m2!
Een open oppervlak kan op eenvoudige wijze ruim en comfortabel van schaduw voorzien worden. Het doordachte zonweringsysteem, twee cassette-schermen aan een solide constructie van stalen steunen, is bijzonder geschikt voor het gebruik in de horecasector, bij zwembaden of ook voor de party thuis. Door middel van een extra middensteun kan de zonwering bijna grenzeloos uitgebreid worden.

Het tijdloze en unieke design is naar keuze verkrijg-baar in hoekige of lichtelijk afgeronde stijl. Door de gesloten cassette is het doek in de ingeschoven toestand optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

De BOXMOBIL kan enerzijds middels een slinger-stang bediend worden, maar er staat ook een comfortabele motoraandrijving ter beschikking. De hoge standvastigheid wordt door de betonnen sokkel of door middel van verzonken bodemhulsen  gegarandeerd.

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen  terrasscherm PERGOLINO kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Zijdelingse en frontale zonwering kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler  vertoeven is op uw terras.

Door een steunprofiel onder de geleidingsrails krijgt de installatie een hoge standvastigheid. De PERGOLINO houdt daardoor ook stand bij belasting door weer en wind. De robuuste installatie kan eenvoudig en snel gemonteerd worden. Met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning gerealiseerd. De sterke elektrische aandrijving zorgt voor een moeiteloze bediening.

overkapping

Het terrasscherm ALFRESCO P4000 is speciaal ontwikkeld voor veeleisende, commerciële doeleinden. Zon of regen – deze innovatieve beschutting, is de perfecte oplossing, als men buiten extra «ruimte» wenst te creëren (bv. bij een wettelijk rookverbod). De robuuste en corrosiebestendige aluminiumconstructie van de ALFRESCO P4000 kan door middel van vrij instelbare consoles eenvoudig aan de muur of het plafond geïnstalleerd worden. Men kan een willekeurig aantal systemen aan elkaar monteren.

De aandrijving gebeurt via een elektrische motor. Het doek wordt optimaal gespannen door het StobLock™ systeem. De geïntegreerde waterkanalen zorgen bij regen voor een droog onderkomen. Het optioneel verkrijgbare bannersysteem is een ideaal reclamemedium. Verdere comfortopties, zoals halogeenverlichting, verwarmingssystemen of op afstand bedienbare motor, zijn eveneens verkrijgbaar.

tuinkamer
draagprofiel

Gastronomische belevenis in de buitenlucht

Als veelzijdige zon- en weerbeschermingsoplossing zorgt het MELANO-systeem voor een significante verlenging van het terras seizoen.
Of het nu gaat om een terras, een tuinrestaurant of een strandpaviljoen – de gewenste

schaduwzones kunnen met een druk op de knop gemakkelijk en individueel worden ingesteld. Zo worden ongebruikte ruimtes in zeer korte tijd omgezet in winstgevende horecaoppervlakken.

Buitengastenruimte met zuidelijke charme. Harmonieus gecombineerde doek- en framekleuren dragen bij aan de gewenste sfeer.

Unieke mogelijkheden

Privacy – Een screen met SOLTIS- of TWILIGHT-doekweefsel beschermt tegen vreemde blikken en garandeert toch doorkijk naar buiten.

Bescherming – Dankzij een regenbestendige dakzonwering en een optioneel volglazen schuifwand kan de MELANO TP7000 bijna weersonafhankelijk gebruikt worden.

Sfeer & comfort – De sfeervolle dimbare LED verlichting zorgt na het invallen van de duisternis voor gezelligheid en kan, net als de zonweringssystemen, comfortabel via afstandsbediening bediend worden. Voor nog meer comfort zorgen extra opties zoals beschermingsdak of een contactdoos voor elektrische apparatuur.

Kleuren scheppen emoties

Chique en robuust is hij, de makkelijk te reinigen en waterdichte outdoor-stof RESISTANT In acht kleuren verkrijgbaar en voorzien van een elegante structuur, zorgt deze bij het MELANO-vouwzonnescherm voor optimale UV-bescherming en een ronduit hoogwaardige uitstraling.

In samenspel met de verschillende stoffen (SOLTIS en TWILIGHT) van de screens en honderden framekleuren kan voor iedere smaak de ideale kleurencombinatie gevonden worden.

horeca overkapping

MELANO – vouwzonwering met groot oppervlak als multifunctionele bescherming tegen weersinvloeden, met elegant design

Het vouwzonweringssysteem MELANO TP7000 met zijn kubische vorm en de vloeiende overgangen overtuigt niet alleen functioneel, maar ook optisch, zowel in open als gesloten toestand.

Aantrekkingspunt van extra klasse
Een groot aantal opties zoals screens, volglazen schuifwanden of dimbare LED verlichting, alsmede ontelbare mogelijkheden van doek- en kleurencombinaties maken van de MELANO vouwzonwering een individueel ontspanningseiland met een uniek karakter.

Perfect geïntegreerde opties
De MELANO vouwzonwering beschikt over veelzijdige, slim geïntegreerde comfortopties. Zo bieden de volledig geïntegreerde screens optimale bescherming tegen inkijk en verblinding en hebben ze, dankzij het SIR-systeem*, een hoge windstabiliteit. Terwijl de variabele schuifbeglazingen wind en regen tegenhouden, zorgt de stroom besparende LED verlichting voor een gemoedelijke sfeer.

De van poedercoating voorziene aluminium constructie is corrosiebestendig en zeer robuust. Nog een belangrijk voordeel: Het modulaire MELANO-systeem kan eenvoudig en dus tijdbesparend gemonteerd worden en ook later van verschillende opties worden voorzien.

Multifunctioneel draagprofiel
1 Geleiding dakzonwering
2 Geïntegreerde screens
3 Voorbereid voor volglazen schuifwanden
4 Waterafvoer
5 Voorbereid voor LED verlichting

* SIR (Soft Integrated Retaining)-systeem
Hoge windstabiliteit door interne doekgeleiding.

horeca overkapping

Mediterrane flair buiten

Het MELANO vouwzonnescherm doet denken aan een vakantie in het Zuiden. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de verkoelende schaduw. En mocht het toch een keer regenen, dan zorgt de RESISTANT-stof voor een optimale waterafvoer en onverstoord vrijetijdsplezier.
In de variant TP7010 kan de MELANO ook zonder palen aan een gebouw, op een binnenplaats of aan een bestaande constructie geïnstalleerd worden en wordt hij zo harmonieus in de architectuur en omgeving opgenomen.