Rolluiken

Gemro levert al jaren rolluiken op maat door de hele regio. Komt u vrijblijvend naar onze showroom of vraag een offerte online aan.

Rolluiken van Gemro beschermen uw huis tegen kou, warmte en geluidsoverlast en doen natuurlijk ook dienst als zonwering. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door het stevige aluminium pantser.

De rolluiken specialist in de bollenstreek

De reden dat u op zoek bent naar rolluiken in de bollenstreek kan natuurlijk verschillen. Als particulier kunnen rolluik een belangrijke zonwerende functie hebben, zodat er toch binnen een aangename temperatuur blijft op warme zonnige dagen. Het feit dat ze sterk inbraak vertragend zijn kan voor zowel bedrijven of winkels als particulier interessant zijn. Bij het zien van stevige rolluiken worden inbrekers vaak afgeschrikt. Wat uw wens of behoeften ook zijn, Wij helpen u graag en geven passend advies.

Rolluiken als zonwering

Door het plaatsen van rolluiken aan uw woning kunt u beter omgaan met het weer en de temperaturen. Ze houden perfect de zon buiten op een zon volle dag. In bijvoorbeeld slaapkamers zorgt een rolluik dat het felle zonlicht niet uw rust verstoort wanneer u wilt slapen. Als het winter is en de temperaturen omlaag gaan kunnen rolluiken juist een isolerende functie hebben. Ze houden de warmte dan juist binnen de woning. Zo ziet u maar, in alle seizoenen kunt u genieten van de functionaliteit van uw rolluiken.

De Voordelen van rolluiken

Het investeren in rolluiken doet u natuurlijk niet zomaar. Over het algemeen zijn de meeste voordelen  vanzelfsprekend maar ze kunnen nog meer bieden. Hieronder vindt u een korte lijst van de manieren waarop onze rolluiken kunnen helpen:

 • Kou- en warmtewerend
 • Veiligheid en inbraak vertragend
 • Voorkomt inkijk
 • Houdt vervelend geluid tegen
 • Bescherming tegen weersinvloeden

Een rolluik in verschillende soorten

Of u nu als particulier of als bedrijf geïnteresseerd bent in rolluiken, het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Ze komen namelijk in allerlei soorten en maten. Houd daarom rekening met de keuze van het materiaal, het specifieke doel van rolluiken en natuurlijk de prijsklasse. Daarnaast kunnen rolluiken op verschillende manieren worden geplaatst, als inbouw of opbouw. Het laten bouwen komt vaker voor bij nieuwbouw maar ook is het mogelijk bij een bestaand pand.

rolluik 6                    rolluik 5

U kunt kiezen uit verschillende lamelsoorten met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen:

 • HK842, eenvoudige lamel voor uiteenlopende situaties.
 • Mini-E, topkwaliteit lamel met goede isolerende werking.
 • Mini-Safe, met hars gevulde lamel, goede inbraak vertragende werking.
 • Compact, compacte lamel voor bijvoorbeeld dakkapellen.
 • H55, grote lamel voor grote oppervlaktes, zoals een garagedeur ( Rolpoort.)
 • S1000, inbraakwerendheid met politie-keurmerk SKG veilig wonen .

rolluik 3      heroal

 

rolluik 4