Wilt u een terrasoverkapping in Leiden? Dan bent u bij Gemro zeker aan het juiste adres. Gemro levert een overkapping in Leiden van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een het zorgt voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Een terrasoverkapping ofwel veranda wordt bij Gemro geleverd in standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen. Ook kan door Gemro deze producten voor u exact op maat gemaakt worden, inclusief alle toebehoren. Toebehoren waaronder verwarming, zonwering en terras- en balkonbeglazing.

Een terrasoverkapping of veranda in Leiden van Gemro levert u vele voordelen, waaronder ook de volgende punten:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Een ruime showroom met alle merken en modellen;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een veranda in Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85. Wilt u voorbeelden zien van onze mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

Onze showroom met mogelijkheden voor veranda’s en terrasoverkappingen vindt u aan de Pletterij 35M in Noordwijkerhout.

Een veranda in Leiden laten plaatsen?

Een terrasoverkapping of veranda is een sieraad voor uw tuin. En nu binnen ieders bereik dankzij onze aantrekkelijke alleszins betaalbare prijzen. Met een veranda of zelfs terrasoverkapping in uw tuin kunt u ’s avonds heerlijk buiten zitten en nagenieten van uw dag. Als u een veranda in Leiden laat plaatsen, kan dit zorgen voor waarde verhoging van uw woning. Een veranda van ons geeft uw woning een fraaie en natuurlijke overgang van living naar tuin of dakterras. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Uw veranda in Leiden plaatsen wij graag voor u, maar u bent u handig dan kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Gespecialiseerd in tuinkamers, veranda’s, carports en schuttingen.

Gemro levert en installeert systemen, waarmee u uw huis verfraait en nog meer van uw tuin kunt genieten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en kwaliteitsmaterialen waar u jarenlang plezier van zult hebben. Daar kunt u van op aan! Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoon of contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord