Ben Zonneveld
Ben Zonneveld
2023-01-12
Stond binnen enkele dagen voor de deur, nadat ik gemeld had, dat de afstandsbediening van de overkapping het niet deed. Als service ook het zonnescherm nagekeken en afgesteld. Dat noem ik ouderwetse service van een professioneel bedrijf. Bent u op zoek naar een product, van het bedrijf, zou ik Gemro aanraden.
Erik H
Erik H
2022-07-01
Goede kwaliteit, top service. Echte aanrader!!
Eveline Greeve
Eveline Greeve
2021-03-08
Bedrijf met kennis van zaken!
Marco Mulder
Marco Mulder
2020-10-30
Eerst zelf lopen proberen om mijn rolluik te fixen omdat de afstandbediening het niet deed. Gegoogled om te resetten, van alles geprobeerd en uiteindelijk Gemro gebeld. Tussen een klus door kwamen ze meteen langs. Na wat testen bleek het toch aan de bediening te liggen. Meteen vervangen en werkte weer. Je wilt graag hetzelf fixen maar het blijjkt toch een specialisme. Dus super service.
Theo Zandbergen
Theo Zandbergen
2020-07-29
Goede kwaliteit, er wordt netjes gewerkt en de service is heel goed. Onze tuinkamer staat nu precies een jaar. Wij zijn er blij mee.
San
San
2020-07-25
Wat een top kwaliteit, en super service. Zeker 5 sterren waard!
R Man
R Man
2020-06-24
11 Jaar geleden een veranda bij Gemro gekocht en laten plaatsen. De veranda is nog als nieuw. Gisteren heb ik de veranda laten voorzien van glazen schuifdeuren en zijraam zodat we ook buiten kunnen genieten als het waait. Zeer professioneel bedrijf, denkt met je mee, komt eerst zelf inmeten en levert maatwerk met uitsluitend kwaliteitsspul. Ze zijn niet goedkoop maar als je voor kwaliteit gaat beveel ik ze van harte aan!

Gemro streeft naar een 100% klant tevredenheid percentage, Bekijk hier onze reviews op facebook!

gemro reviews