paviljoen

Paviljoens en de Lounge van Pallazzo zijn zowel verkrijgbaar met draaibare aluminium lamellen (hardtop) als met een robuuste vouwzonwering (soft top). Elk  paviljoen wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties.
Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als LED-verlichting, schuifbeglazing, zijdelingse zonweringen of een aluminium systeemvloer zijn de toepassingen van de paviljoens vrijwel onbeperkt.

Type XL AVANTA brengt nationaal en internationaal verwondering teweeg. De terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand is een exclusief en uitzonderlijk design dat door Pallazzo op de markt wordt gebracht. Deze innovatieve ontwikkeling past niet alleen bij moderne architectuur maar sluit ook perfect aan bij traditionele ontwerpstijlen.
XL AVANTA is beschikbaar in twee designs.Een afgeronde of een rechte goot zorgen voor een strakke en hedendaagse uitstraling. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, deze designs spelen perfect in op de diverse ontwerpstijlen.  De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om grote vrijdragende overspanningen te maken.Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVANTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen

veranda's

TYPE Pallazzo 150SL Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak  type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma. De bedrading hierdoor is weggewerkt in de constructie en zonder aanpassingen kunnen spots worden gemonteerd.

overkappingen

PALLAZZO  XL Deze veranda is de oplossing voor  elke situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u toto 6 meter vrij overspanning, bij een diepte van 3,5 meter met glas. Deze veranda is uitgevoerd met een moderne goot passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit dak type. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. de bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie. Led verlichting zijn opgenomen in het programma.

De Pallazzo XL heeft twee sierlijsten. De een met een Victoriaanse uitstraling, passend bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past meer bij een traditionele bouwstijl, in de staander wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staander is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt. De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. mooie design.

DOE-HET-ZELF Deze overkapping is leverbaar in de Kleuren: Wit – Crème – Volcan Sierlijst goot: Rond. Dakbedekking polycarbonaat Opaal, Helder. Deze overkapping wordt geleverd met bevestigingsmaterialen incl. handleiding