De techniek

Het uiterlijk van de overkapping speelt een grote rol bij uw keuze maar het is hetgeen wat zich onderhuids bevind wat bijdraagt aan deze mogelijkheden Pallazzo heeft onder andere aandacht besteed aan twee belangrijke eigenschappen:

1. Ideale dikte van het aluminium in combinatie met het ontwerp. Dit geeft duurzame sterkte en zorgt voor zo groot mogelijke overspanning.

2. De dak verbindingen zijn onzichtbaar afgewerkt in de constructie. Deze specificaties geven de producten van pallazzo een hoogwaardige aanvulling voor uw huis

Leveranciers

Wij zijn o.a. dealer van de kwaliteitsmerken Blyweert, Stobag, Pallazzo Veranda, Sunpoint zonwering, Cosi, Jowitherm, Top-terrasoverkappingen, Deponti, Gondula, Aluxe, Smits, Unilux, Solarlux, Pilkington, Martin-glas, Skylux, Vitello-flex, En Solamagic.

Wij leveren standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen, maar ook exact op maat gemaakte producten, inclusief alle toebehoren, zoals terras- en balkonbeglazing, schuifwanden, veranda zonnewering, verwarming etc.

Op deze website vindt u de voordelen en specificaties van onze verschillende producten. Kom kijken in onze showroom in Noordwijkerhout om de vele mogelijkheden te zien.

10 Jaar Garantie

Het toegepast aluminium is van Europese kwaliteit de profielen worden geproduceerd door erkend extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we goed grip op de kwaliteit en kunnen we u 10 jaar verzekerde garantie bieden op de coating. Deze coating wordt aangebracht onder het Qualicoat keurmerk. Het strengste keurwerk voor lakwerk.

Wij leveren

Wij leveren in heel Nederland en Bollenstreek en in iedere plaats o.a. HillegomSassenheimLeidenKatwijkNoordwijkVoorhout , Nieuw-Vennep en Lisse

Bel gerust als uw plaats er niet tussen staat!