Terrasoverkapping Sassenheim? Bent u op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor een terrasoverkapping of veranda in Sassenheim? Dan bent u bij Gemro aan het juiste adres. Wij leveren voor u een overkapping Sassenheim van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dit voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Gemro levert standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen, maar ook exact op maat gemaakte producten, inclusief alle toebehoren. Toebehoren zoals verwarming, duurzame tuinvlonders en terras- en balkonbeglazing.

Een terrasoverkapping Sassenheim van Gemro biedt u vele voordelen:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Een showroom met alle merken en modellen;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wenst u meer informatie over een terrasoverkapping of veranda in Sassenheim van Gemro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 0252 – 34 42 85. U kunt ook langskomen in onze showroom in Noordwijkerhout om de vele mogelijkheden te zien. We maken graag een vrijblijvende offerte.

Onze showroom vindt u aan de Pletterij 35M in Noordwijkerhout.

Een veranda in Sassenheim laten plaatsen?

Een veranda of terrasoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En dankzij onze aantrekkelijke prijzen binnen ieders bereik. Met een terrasoverkapping in uw tuin kunt u lekker lang ’s avonds buiten zitten. Als u een veranda in Noordwijk laat plaatsen, kan dit zorgen voor een verhoging van de waarde van uw woning. Daarnaast heeft een veranda van ons een fraaie en natuurlijke overgang van living naar tuin of dakterras. En dit alles voor maar een zeer scherpe prijs!

Uw terrasoverkapping in Sassenheim is op elk moment eenvoudig uit te breiden met zij- en voorwanden, zodat het een serre of tuinkamer wordt. Onze overkappingen zijn weerbestendig. De fraai afgeronde aluminiumprofielen van Blyweert geven uw terrasoverkapping een bijzondere softline look. Van het gerenommeerde STOBAG leveren wij overigens ook de complete verandalijn in duurzaam aluminium. Ook kunt u bij ons terecht voor terrasoverkappingen van Stobag.

Uw veranda plaatsen wij graag voor u, maar u kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Gespecialiseerd in tuinkamers, veranda’s, carports en schuttingen.

Gemro levert en installeert systemen waarmee u uw huis verfraait en meer van uw tuin kunt genieten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en kwaliteitsmaterialen waar u jarenlang plezier van heeft. Daar kunt u van op aan! Neem voor meer informatie contact met ons op.