De Voordeligste Terrasoverkappingen, Veranda’s en Tuinkamers.

Van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor jarenlang tuinplezier!

Terrasoverkapping Aalsmeer

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Langer en meer genieten van uw tuin met een terrasoverkapping? Wat denkt u van een fraaie tuinkamer of veranda? Uw auto beschermen door een duurzame carport? Meer privacy met een onderhoudsvrije veranda’s? Voor elke soort terrasoverkapping in Aalsmeer slaagt u zeker bij Gemro!

Het hele jaar genieten

Een Gemro aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven.  In combinatie met een Gemro glazen schuifwand creëert u een all-season buiten-verblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Gemro overkapping en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Dus wilt u een terrasoverkapping in Aalsmeer laten plaatsen kom dan naar onze showroom!

Showroom

In onze mooie showroom in Noordwijkerhout krijgt u een goed beeld van onze producten en kunt u zelf ervaren welke kwaliteit we leveren, natuurlijk hebben we de koffie voor u klaar staan!

 • Gemro staat voor:

  Scherpste tarieven, hoge kwaliteit! Mooie showroom met alle merken en modellen. 10 jaar garantie & snelste Service..

 • Garantie

  Gemro staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten. Zo geven wij op onze terrasoverkappingen maar liefst 10 jaar garantie.

 • Beste prijs

  Gemro staat voor de scherpste prijs! U zult bij ons nooit te veel betalen. Wij staan voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit van heel Nederland!

 • Service

  Gemro maakt werk van service. Bij ons staat u nooit voor verrassingen. Zo weet u vooraf altijd precies wat de kosten zijn. Indien nodig bezoeken wij u om de juiste maten te nemen.

Gemro Winnaar de sterkste schakel 2019

gemro sterkste schakel

Volg Gemro op facebookOp onze facebook pagina vind u acties, nieuwtjes en blije klanten.

Volg ons voor het laatste nieuws!

Like ons op Facebook

Neem een kijkje in onze webshop:

Hier vind u: Zonweringen, Veranda’s, Tuinkamers, Overkappingen, Vuurtafels en meer

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.