Schuifwanden

SV1025 Het 100% glazen schuif-draaisysteem SV1025 maakt ieder huis aantrekkelijker door het contrast tussen glas en muur. Zijn afzonderlijk verschuifbare glazen vleugels kunnen over de hele voorkant geopend worden en als smal  pakket aan de zijkant gezet worden. Zo ontstaat een prachtige overgang van binnen naar buiten zonder het aanzicht nadelig te beïnvloeden. Daarbij neemt de geopende wand slechts weinig ruimte in beslag.

SV1020 Het 100% glazen schuifsysteem SV1020 biedt de mogelijkheid om de afzonderlijke schuifvleugels horizontaal naar een of twee zijden parallel te schuiven. Bij de het openen of sluiten van de eerste schuifvleugel worden ook de overige schuifvleugels door geintegeerde meenemers automatisch geopend of gesloten. De uitgekiende onderrails zorgen voor een moeiteloze entree en een optimale waterafvoer. De loopwagens met kogellagers aan de onderkant garanderen een lichte loop van de afzonderlijke schuifvleugels . Door de hoogtecompensatie van de bovenrail van max. 20 mm en de hoogtebijstelling van de wielen tot max. 5 mm kan het schuifsysteem kleine hoogteverschillen zonder problemen compenseren, en wordt een snelle, eenvoudige montage mogelijk.

ZIJWAND

Aluminium zijwanden zijn leverbaar in alle RAL kleuren, en met gelaagd veiligheids- glas 44.2 Helder of Mat.

SPIE

Heeft u een schutting of een gemetselde muur dan kunnen wij u overkapping dicht maken met een Spie-kozijn. geen last meer van wind en regen.

Gondula Deluxe is synoniem met functioneel en optimaal gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop kan het scherm in iedere gewenste stand geplaatst worden, afgeschermd tegen regen, kou en wind. De Gondula Deluxe is erg stevig en zo helder als glas; ze wordt standaard voorzien van hoogwaardige transparante PVC. Het gehele systeem is geïntegreerd in een aluminium omlijsting, waardoor de bediening onzichtbaar wordt en het scherm nog mooier oogt. Deze omlijsting is en iedere gewenste kleur leverbaar.