Langer en meer genieten van uw tuin? Wat denkt u van een veranda in Katwijk? Of van een fraaie tuinkamer? Bij Gemro slaagt u zeker. Ook als u uw auto wilt beschermen door een duurzame carport. Gemro levert namelijk voor u een terrasoverkapping in Katwijk van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. In onze assortiment hebben wij standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen, maar ook kunnen wij uw veranda op maat maken inclusief toebehoren, zoals bijvoorbeeld de verwarming.

Gemro levert u graag een terrasoverkapping in Katwijk. Gemro staat namelijk voor:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Een showroom met alle merken en modellen;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in een veranda voor in Katwijk of wilt u advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85.  Een vrijblijvende offerte aanvragen voor één van onze producten doet u ook via het contactformulier.

U kunt ook langskomen in onze showroom in Noordwijkerhout om de vele mogelijkheden te zien, die wij u kunnen bieden. U vindt onze showroom aan de Pletterij 35M in Noordwijkerhout.

Een terrasoverkapping in Katwijk plaatsen?

Wilt u uw tuin verfraaien door een terrasoverkapping of een veranda in Katwijk te laten plaatsen? Bij Gemro zijn wij van mening dat een veranda of een terrasoverkapping een sieraad is voor uw tuin. Dankzij onze aantrekkelijke prijzen is dit sieraad nu binnen ieders bereik. Waar wacht u dan nog op? Uw veranda plaatsen wij graag voor u, maar u kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Met een veranda kunt u lekker lang ’s avonds buiten zitten en u krijgt ermee een waarde verhoging van uw woning. Met een veranda van Gemro krijgt u een fraaie en natuurlijke overgang van living naar de tuin of het dakterras. Daarnaast zijn onze overkappingen weerbestendig.  Bij Gemro kunt u terecht voor overkappingen van onder andere de merken Blyweert, Aluxe en Alluma, Stobag.

Tuinkamer  van Gemro

Gemro kan uw terrasoverkapping ofwel veranda op elk moment uitbreiden naar een tuinkamer. Met een tuinkamer maakt u namelijk pas echt gebruik van uw tuin. Onze tuinkamers hebben perfect sluitende kozijnen en maken binnen en buiten tot één geheel.  Onze tuinkamers zijn voorzien van ***SKG hang- en sluitwerk. Wilt u meer over onze tuinkamers weten? Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord