Wilt u langer en meer genieten van uw tuin? Wat denkt u van een fraaie tuinkamer of een veranda in Lisse? Of wilt u uw auto beschermen door een duurzame carport te laten plaatsen? Bij Gemro slaagt u zeker. Wij leveren namelijk voor u een overkapping in Lisse van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij Gemro hebben wij standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen, maar kunnen wij ook uw veranda exact op maat maken, inclusief alle toebehoren. Bijvoorbeeld de verwarming, duurzame tuinvlonder en terras- en balkonbeglazing.

Gemro levert u graag een terrasoverkapping in Lisse. Gemro staat namelijk voor:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Een showroom met alle merken en modellen;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping voor in Lisse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85 . Een vrijblijvende offerte aanvragen voor één van onze producten doet u ook via het contactformulier.

U kunt ook langskomen in onze showroom in Noordwijkerhout om de vele mogelijkheden te zien, die wij u kunnen bieden. U vindt onze showroom aan de Pletterij 35M in Noordwijkerhout.

Een terrasoverkapping in Lisse plaatsen?

Wilt u uw tuin verfraaien door een terrasoverkapping of een veranda in Lisse te laten plaatsen? Bij Gemro zijn wij van mening dat een veranda of een terrasoverkapping een sieraad is voor uw tuin. Dankzij onze aantrekkelijke prijzen is dit sieraad nu binnen ieders bereik. Waar wacht u dan nog op? Uw veranda plaatsen wij graag voor u, maar u kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Met een veranda in Lisse kunt u lekker lang ’s avonds buiten zitten en krijgt u een waarde verhoging van uw woning. Met een veranda van Gemro krijgt u een fraaie en natuurlijke overgang van living naar de tuin of dakterras. Daarnaast zijn onze overkappingen weerbestendig.  Bij Gemro kunt u terecht voor overkappingen van onder andere de merken Blyweert, Aluxe , Alluma en Stobag.

Tuinkamer van Gemro

Gemro kan uw terrasoverkapping ofwel veranda op elk moment uitbreiden naar een tuinkamer. Met een tuinkamer  maakt u namelijk pas echt gebruik van uw tuin. Onze tuinkamers hebben perfect sluitende kozijnen en maken binnen en buiten tot één geheel.  Onze tuinkamers zijn voorzien van ***SKG hang- en sluitwerk. Wilt u meer over onze tuinkamers weten? Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord