Wilt u een terrasoverkapping of een veranda in Voorhout laten plaatsen? U bent bij Gemro daarvoor aan het juiste adres. Wij leveren voor u een overkapping in Voorhout van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Dankzij de hoge kwaliteit van ons materiaal krijgt u jarenlang zorgeloos tuinplezier! Wat wilt u nog meer?

Gemro levert standaardpakketten in vele kleuren en uitvoeringen. Ook kunnen wij een veranda in Voorhout exact op maat maken inclusief alle toebehoren zoals de verwarming. Een veranda of terrasoverkapping in Voorhout bestelt u bij Gemro, omdat wij staan voor:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Een showroom met alle merken en modellen;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over een veranda in Voorhout? Of heeft u behoefte aan wat advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85. Gemro maakt ook graag voor u een vrijblijvende offerte.

Wilt u eerst de vele mogelijkheden van Gemro bekijken? U kunt dan ook langskomen in onze showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Pletterij 35M in Noordwijkerhout.

Veranda in Voorhout

Een veranda of terrasoverkapping is als een sieraad in uw tuin. Met een terrasoverkapping in uw tuin kunt u lekker lang ’s avonds buiten zitten. Ook kan een terrasoverkapping in Voorhout zorgen voor een waarde verhoging van uw woning. Een veranda geeft u daarnaast ook een fraaie en natuurlijke overgang van living naar tuin of dakterras. En dankzij onze aantrekkelijke / scherpe prijzen binnen ieders bereik.

Gemro kan op elk moment uw terrasoverkapping eenvoudig uitbreiden met zij- en voorwaarden. Hierdoor creëren wij een serre of tuinkamer. Al onze overkappingen zijn weerbestendig. U kunt bij Gemro overkappingen krijgen van Stobag, Aluxe, Blyweert en Alluma.  Wij plaatsen voor u graag de veranda, maar u kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Gespecialiseerd in tuinkamers, veranda’s, carports en schuttingen.

Gemro levert en installeert systemen waarmee u uw huis verfraait en meer van uw tuin kunt genieten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en kwaliteitsmaterialen waar u jarenlang plezier van heeft. Daar kunt u van op aan! Neem voor meer informatie contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord