• Gemro:

    Specialist in veranda’s, overkappingen en tuinkamers

De Voordeligste Rolluiken, Veranda’s en Tuinkamers.

Van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor jarenlang tuinplezier!

Rolluiken Noordwijkerhout bij Gemro

Extra comfort in huis en een optimale woon- en leefomgeving, dat is iets waar iedereen naar streeft. Rolluiken en rolpoorten kunnen hier meer aan bijdragen dan u in eerste instantie zult denken. Rolluiken hebben natuurlijk diverse voordelen zoals verduistering en het minimaliseren van warmte- en koelteverlies. Ook zijn ze geluidswerend en inbraakvertragend. Zo houdt u in de zomer de kamers heerlijk koel en voorkomt u in de winter dat de warmte verdwijnt.

Met onze rolluiken en rolpoorten die verkrijgbaar zijn in 28 lamelkleuren proberen we iedereen perfect te bedienen en daarmee een maatwerk oplossing te bieden aan de consument.

Nieuw Solar Rolluiken:

Solar rolluiken, onze vertrouwde producten uitgerust met de zon aangedreven techniek genaamd Solar.

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur.

Gezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie. Door de isolerende eigenschappen van de lamellen profiteert u, zowel in de zomer als winter, van een beter binnenklimaat. Het maakt onze  Solar rolluiken uiterst duurzaam.

Verkrijgbaar in zowel de CD 135 en CD 942 variant, met ruime keuze aan standaardkleuren. Zo stelt u uw Solar rolluik zelf samen naar eigen keuze.

Onze voordelen:

  • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
  • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
  • Snelle service;
  • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over rolluiken Noordwijkerhout? Of heeft u behoefte aan wat advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85. Gemro maakt ook graag voor u een vrijblijvende offerte. Kom naar onze uitgebreide showroom in Noordwijkerhout voor alle informatie.