• Gemro

  Het hele jaar genieten van uw buitenleven!

  Contact
 • Terrasoverkappingen

  Een aanwinst voor uw tuin

 • Geniet van uw buitenleven!

EEN VERANDA IN WASSENAAR PLAATSEN?

Een veranda of terrasoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En dankzij onze aantrekkelijke prijzen binnen ieders bereik. Met een terrasoverkapping in uw tuin kunt u lekker lang ’s avonds buiten zitten. Als u een veranda Wassenaar laat plaatsen, kan dit zorgen voor een verhoging van de waarde van uw woning. Daarnaast heeft een veranda van ons een fraaie en natuurlijke overgang van living naar tuin of dakterras. En dit alles voor maar een zeer scherpe prijs!

Uw veranda in Wassenaar is op elk moment eenvoudig uit te breiden met zij- en voorwanden, zodat het een serre of tuinkamer wordt. Onze overkappingen zijn weerbestendig. De fraai afgeronde aluminiumprofielen van Blyweert geven uw terrasoverkapping een bijzondere softline look. Van het gerenommeerde STOBAG leveren wij overigens ook de complete verandalijn in duurzaam aluminium. Ook kunt u bij ons terecht voor terrasoverkappingen van Stobag.

Uw veranda plaatsen wij graag voor u, maar u kunt deze ook zelf probleemloos monteren.

Gespecialiseerd in tuinkamers, veranda’s, carports en schuttingen.

Gemro levert en installeert systemen waarmee u uw huis verfraait en meer van uw tuin kunt genieten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en kwaliteitsmaterialen waar u jarenlang plezier van heeft. Daar kunt u van op aan! Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Gemro staat voor:

  Scherpste tarieven, hoge kwaliteit! Mooie showroom met alle merken en modellen. 10 jaar garantie & snelste Service..

 • Garantie

  Gemro staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten. Zo geven wij op onze terrasoverkappingen maar liefst 10 jaar garantie.

 • Beste prijs

  Gemro staat voor de scherpste prijs! U zult bij ons nooit te veel betalen. Wij staan voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit van heel Nederland!

 • Service

  Gemro maakt werk van service. Bij ons staat u nooit voor verrassingen. Zo weet u vooraf altijd precies wat de kosten zijn. Indien nodig bezoeken wij u om de juiste maten te nemen.

Reviews:

Ben Zonneveld
Ben Zonneveld
2023-01-12
Stond binnen enkele dagen voor de deur, nadat ik gemeld had, dat de afstandsbediening van de overkapping het niet deed. Als service ook het zonnescherm nagekeken en afgesteld. Dat noem ik ouderwetse service van een professioneel bedrijf. Bent u op zoek naar een product, van het bedrijf, zou ik Gemro aanraden.
Erik H
Erik H
2022-07-01
Goede kwaliteit, top service. Echte aanrader!!
Eveline Greeve
Eveline Greeve
2021-03-08
Bedrijf met kennis van zaken!
Marco Mulder
Marco Mulder
2020-10-30
Eerst zelf lopen proberen om mijn rolluik te fixen omdat de afstandbediening het niet deed. Gegoogled om te resetten, van alles geprobeerd en uiteindelijk Gemro gebeld. Tussen een klus door kwamen ze meteen langs. Na wat testen bleek het toch aan de bediening te liggen. Meteen vervangen en werkte weer. Je wilt graag hetzelf fixen maar het blijjkt toch een specialisme. Dus super service.
Theo Zandbergen
Theo Zandbergen
2020-07-29
Goede kwaliteit, er wordt netjes gewerkt en de service is heel goed. Onze tuinkamer staat nu precies een jaar. Wij zijn er blij mee.
San
San
2020-07-25
Wat een top kwaliteit, en super service. Zeker 5 sterren waard!
R Man
R Man
2020-06-24
11 Jaar geleden een veranda bij Gemro gekocht en laten plaatsen. De veranda is nog als nieuw. Gisteren heb ik de veranda laten voorzien van glazen schuifdeuren en zijraam zodat we ook buiten kunnen genieten als het waait. Zeer professioneel bedrijf, denkt met je mee, komt eerst zelf inmeten en levert maatwerk met uitsluitend kwaliteitsspul. Ze zijn niet goedkoop maar als je voor kwaliteit gaat beveel ik ze van harte aan!

Terrasoverkapping Wassenaar

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Langer en meer genieten van uw tuin met een terrasoverkapping? Wat denkt u van een fraaie tuinkamer of veranda? Uw auto beschermen door een duurzame carport? Meer privacy met een onderhoudsvrije veranda’s? Voor elke soort terrasoverkapping in Wassenaar slaagt u zeker bij Gemro!

Het hele jaar genieten

Een Gemro aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven.  In combinatie met een Gemro glazen schuifwand creëert u een all-season buiten-verblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Gemro overkapping en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Dus wilt u een terrasoverkapping in Wassenaar laten plaatsen kom dan naar onze showroom!

Showroom

In onze mooie showroom in Noordwijkerhout krijgt u een goed beeld van onze producten en kunt u zelf ervaren welke kwaliteit we leveren, natuurlijk hebben we de koffie voor u klaar staan!

Volg Gemro op facebook

Like ons op Facebook

Op onze facebook pagina vind u acties, nieuwtjes en blije klanten.

Volg ons voor het laatste nieuws!