• Gemro

  Het hele jaar genieten van uw buitenleven!

  Contact
 • Terrasoverkappingen

  Een aanwinst voor uw tuin

 • Geniet van uw buitenleven!

De specialist in: Zonwering, Terrasoverkappingen, Veranda’s en Tuinkamers.

Van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor jarenlang tuinplezier!

Zonwering Rijnsburg

De kosten van de zonweringen verschillen per type en zijn van zeer goede kwaliteit (windvast). Maar om zeker te zijn hoe de zonweringen eruit zien en advies te ontvangen, kunt u het beste een bezoekje brengen in onze showroom in regio Rijnsburg. In de showroomwordt u goed geadviseerd over de mogelijkheden van diverse zonweringen en de kwaliteit daarvan. Daarbij is het belangrijk dat het zien en voelen u een goed gevoel geeft bij het maken van een eindbeslissing.

Onze voordelen voor zonwering in regio Rijnsburg

 • De hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs;
 • Het uitsluitend leveren van gecertificeerde kwaliteitsproducten;
 • Snelle service;
 • 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over een terrasoverkapping zonwering in Rijnsburg? Of heeft u behoefte aan wat advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 0252 – 34 42 85. Gemro maakt ook graag voor u een vrijblijvende offerte.

Terrasoverkappingen / Veranda’s

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor jarenlang zorgeloos tuinplezier! Langer en meer genieten van uw tuin met een terrasoverkapping? Wat denkt u van een fraaie tuinkamer of veranda? Uw auto beschermen door een duurzame carport? Meer privacy met een onderhoudsvrije veranda’s? Dan slaagt u zeker bij Gemro!

Het hele jaar genieten

Een Gemro aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven.  In combinatie met een Gemro glazen schuifwand creëert u een all-season buiten-verblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. De Gemro overkapping en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Showroom

In onze mooie showroom krijgt u een goed beeld van onze producten en kunt u zelf ervaren welke kwaliteit we leveren. Wij hebben terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, screens, rolluiken en zonwering voor uw overkapping. Natuurlijk hebben we de koffie voor u klaar staan!

 • Gemro staat voor:

  Scherpste tarieven, hoge kwaliteit! Mooie showroom met alle merken en modellen. 10 jaar garantie & snelste Service..

 • Garantie

  Gemro staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten. Zo geven wij op onze terrasoverkappingen maar liefst 10 jaar garantie.

 • Beste prijs

  Gemro staat voor de scherpste prijs! U zult bij ons nooit te veel betalen. Wij staan voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit van heel Nederland!

 • Service

  Gemro maakt werk van service. Bij ons staat u nooit voor verrassingen. Zo weet u vooraf altijd precies wat de kosten zijn. Indien nodig bezoeken wij u om de juiste maten te nemen.

gemro overkappingen

Gemro

Gemro is een jonge, enthousiaste en snelgroeiende onderneming uit Noordwijkerhout, onder andere gespecialiseerd in tuinkamers, terrasoverkappingen, veranda’s, rolluiken, screens, zonneschermen en verandazonwering. Wij leveren en installeren systemen waarmee u uw huis verfraait en meer van uw tuin geniet. Naast diverse standaardpakketten zijn de mogelijkheden tot maatwerk zeer uitgebreid. Kortom uw droom word werkelijkheid! Gemro levert uitsluitend hoogwaardige producten en kwaliteitsmaterialen waar u jarenlang plezier van heeft. Daar kunt u van op aan!

Wij geven u graag de keuze om zelf te installeren aan de hand van duidelijke montage-instructies en video’s of het werk te laten uitvoeren door onze specialisten.

Neem de tijd en bekijk onze site op uw gemak. Vragen of opmerkingen: mail of bel. Wij helpen u graag. Benieuwd om de vele uitvoeringen en kleuren ‘in het echt te zien’ ? U bent van harte welkom in onze showroom in Noordwijkerhout!

Geniet meer van uw tuin. Wij maken het mogelijk!

Reviews:

Ben Zonneveld
Ben Zonneveld
2023-01-12
Stond binnen enkele dagen voor de deur, nadat ik gemeld had, dat de afstandsbediening van de overkapping het niet deed. Als service ook het zonnescherm nagekeken en afgesteld. Dat noem ik ouderwetse service van een professioneel bedrijf. Bent u op zoek naar een product, van het bedrijf, zou ik Gemro aanraden.
Erik H
Erik H
2022-07-01
Goede kwaliteit, top service. Echte aanrader!!
Eveline Greeve
Eveline Greeve
2021-03-08
Bedrijf met kennis van zaken!
Marco Mulder
Marco Mulder
2020-10-30
Eerst zelf lopen proberen om mijn rolluik te fixen omdat de afstandbediening het niet deed. Gegoogled om te resetten, van alles geprobeerd en uiteindelijk Gemro gebeld. Tussen een klus door kwamen ze meteen langs. Na wat testen bleek het toch aan de bediening te liggen. Meteen vervangen en werkte weer. Je wilt graag hetzelf fixen maar het blijjkt toch een specialisme. Dus super service.
Theo Zandbergen
Theo Zandbergen
2020-07-29
Goede kwaliteit, er wordt netjes gewerkt en de service is heel goed. Onze tuinkamer staat nu precies een jaar. Wij zijn er blij mee.
San
San
2020-07-25
Wat een top kwaliteit, en super service. Zeker 5 sterren waard!
R Man
R Man
2020-06-24
11 Jaar geleden een veranda bij Gemro gekocht en laten plaatsen. De veranda is nog als nieuw. Gisteren heb ik de veranda laten voorzien van glazen schuifdeuren en zijraam zodat we ook buiten kunnen genieten als het waait. Zeer professioneel bedrijf, denkt met je mee, komt eerst zelf inmeten en levert maatwerk met uitsluitend kwaliteitsspul. Ze zijn niet goedkoop maar als je voor kwaliteit gaat beveel ik ze van harte aan!