Skuggi voorkomt dat zonnestralen via de zijkant naar binnen schijnen en beschermt tegen de wind.

De voordelen op een rijtje
De Skuggi is dè oplossing tegen hinderlijke zon inval aan de zijkant van uw zonwering of huis. Met als extra voordeel dat u daardoor ook minder last heeft van wind. En met het Soltis 96 doek blijft uw doorzicht behouden.

Eenvoudige montage
Een Skuggi kunt u eenvoudig zelf monteren. In onze montagevideo ziet u stap voor stap hoe u dat doet. De benodigde bevestigingsmiddelen worden meegeleverd. Deze zijn geschikt voor bevestiging in hout of steen.

Volledig op maat
U kunt kiezen voor de Skuggi Populair, met een vaste maatvoering en de keuze uit drie doekkleuren. Of voor de Skuggi Exclusief, die volledig op maat wordt geleverd en meer doekkleuren en montagemogelijkheden heeft.

Eenvoudig in gebruik
Met een lange slingerstang draait u de Skuggi eerst soepel op tot de gewenste hoogte. Daarna rolt u er het zonnescherm mee af. Haak het scherm aan uw gevel en aan de meegeleverde stabilisatiesteen, en uw scherm blijft in positie.

Weerbestendig
Het gepatenteerde Soltis 96 doek is meerlagig gecoat, heeft een hoge UV-resitentie en kan tegen water en wind. Het ophangsysteem bestaat uit weerbestendig roestvrij staal en geanodiseerd aluminium.

Eigen stijl
Precontraint technologie geeft het Soltis 96 doek een strakke afwerking en een perfecte look. Daarbij kan de Skuggi Exclusief in full-color of zwart-wit naar eigen ontwerp worden bedrukt. Zodat het ook voor reclame kan worden gebruikt.

 Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Medium Rectangle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie